Niks meer missen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
geselecteerde reacties
‘Ik zou het zo verfrissend vinden als UvA en HvA een pionierspositie innemen en laten zien: deze kant moeten we op, klaar met dat vlees. Door lekkere en voedzame alternatieven aan te bieden zullen ook de verstokte vleeseteres overstag kunnen gaan’
Katinka Holzhauer over Kwaliteit en prijs cateringbroodjes UvA weer ter discussie
‘Uit het genoemde Nijmeegse onderzoek blijkt dan ook dat niet de selectie, maar wel de afronding van het honoursprogramma door de student afhangt van de uren die zij kwijt zijn aan een bijbaan, hetgeen indirect een ongewenste selectie op inkomen behelst’
Machiel Keestra over Zijn honoursprogramma’s nog van deze tijd?
‘Als student heb ik destijds de eerste vruchten mogen proven van het toen net ontwikkelende honoursonderwijs aan de UvA. Wat een verademing. Gemotiveerde en leergierige medestudenten die voorbereid en ingelezen actief deelnamen aan werkgroepen.’
Nils Mevius over Zijn honoursprogramma’s nog van deze tijd?