Win het boek Hiphop in Nederland van Rajko Disseldorp

Rajko Disseldorp studeerde media, informatie & communicatie aan de HvA. ‘Een docent had gezegd: als je werk wil vinden als journalist moet je een niche zoeken. Ik vond dat geforceerd. Ik dacht: ik kan beter bedenken wie ik wil spreken en waar mijn interesse ligt. Tijdens mijn studie ging ik stage lopen op de kunstredactie van Het Parool. Ik dacht meteen: wie wil ik spreken? Een week later zat ik bij Ronnie Flex, vijf weken later bij Sticks en na acht weken interviewde ik Hef. Voordat ik het wist had ik per ongeluk een niche.’ Lees meer over Rajko’s verhaal in Folia 8, die deze week in de bakken ligt.

 

 

Rajko selecteerde tien interviews met rappers en dat werd het boek Hiphop in Nederland dat vanaf deze week in de boekhandels ligt. Wij mogen een exemplaar weggeven. En het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het juist beantwoorden van onderstaande vraag.

 

Rajko en Fresku staan samen op de cover van Folia 8. In het interview in Folia vertelt Fresku over zijn kinderen. Hoe heten zij?

 

Stuur voor woensdag 29 november 2017 het juiste antwoord onder vermelding van je naam en adres naar Stephanie Gude (stephanie@folia.nl) Bij meerdere goede antwoorden krijgen inzenders met een HvA- of UvA-mailadres voorrang.

 

Deze prijs wordt aangeboden door Uitgeverij Q.