Niks meer missen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
actueel

Afscheid HvA-medewerkers met internationaal tintje

Max Lange,
31 mei 2012 - 09:39
Flip Lambalk (docent architectuurgeschiedenis), Friso ten Holt (docent architectuur) en Kitty van der Wissel (medewerker International Office) van het Domein Techniek nemen na een lang dienstverband gezamenlijk afscheid van de HvA.  Zij hebben hiervoor morgen een bijeenkomst georganiseerd die in het teken staat van internationalisering. Dit is namelijk altijd een grote prioriteit geweest tijdens hun loopbaan.

Volgens Van der Wissel, al 22 jaar werkzaam bij de HvA, is het idee van deze dag ontstaan tijdens een 'saaie afscheidsborrel' van een andere collega. ‘Wij bedachten daar ter plekke aan tafel dat we bij ons afscheid ook iets inhoudelijks willen meegeven. Bouwkunde is misschien wel de opleiding die het meeste met internationalisering doet, dus vandaar dat we voor dit onderwerp gekozen hebben.’

Het programma bestaat onder meer uit een fototentoonstelling over internationale projecten en een lezing over de geschiedenis en de toekomst van internationalisering op HvA. De internationalisering zal daarnaast des te meer vertegenwoordigd zijn in de vorm van een aantal buitenlandse collega's die de dag zullen bijwonen. De bijeenkomst begint om 15:00 en is in het Auditorium van de Leeuwenburg.