Niks meer missen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
Foto: Henk Strikkers
actueel

Welke Julius stal 150 flesjes chocomel van de studievereniging psychologie?

Steffi Weber,
8 mei 2017 - 15:15

Drinkt één van je medestudenten ineens opvallend veel chocomel? Dan is hij misschien de dief waar studievereniging VSPA naar op zoek is. De psychologiestudenten kregen 150 flesje chocomel gesponsord door Cocio, maar de levering werd onderschept en is sindsdien zoek. De onbekende ondertekende de ontvangsbevestiging met de naam Julius.

VSPA is de organisator van Addiction, een congres over verslaving dat maandag 15 mei plaatsvindt in Crea. Daarom bestelde ze 150 flesjes chocolademelk van het merk Cocio. De drankjes van de Deense chocomelproducent waren bedoeld voor goodiebags, vertelt commissievoorzitter Jos Boon. ‘Lekker voor als de bezoekers tussendoor dorst krijgen.’

 

De 30 liter chocolademelk zijn op donderdag 6 april bezorgd op het Roeterseiland, maar zijn nooit bij VSPA terechtgekomen. ‘We hebben eerst even afgewacht omdat we dachten dat de levering gewoon wat later kwam,’ vertelt Boon.

 

Spoorloos

Pas toen de chocomel er zo'n twee weken later nog steeds niet was nam de studievereniging contact op met Cocio. ‘Toen bleek dat de flesjes spoorloos zijn. Vorige week hebben we besloten om posters op te hangen want dit is natuurlijk echt heel stom.’ De studenten krijgen nieuwe flesjes van Cocio, alleen die moeten ze wel zelf in Nijkerk gaan ophalen.

 

Weet jij meer van deze verdwijning neem dan contact op met Studievereniging VSPA via conference@vspa.nl.