Niks meer missen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
actueel

Folia 3 is er

Mirna van Dijk,
16 september 2015 - 07:00
Betreft
Deel op

Help! Je bent twintignogwat en je wilt groots en meeslepend leven. Maar hoe? Er zijn te veel mogelijkheden en je kunt niet kiezen. Gelukkig ben je de enige niet. Folia portretteerde vier twijfelende twintigers over hun dromen en zorgen. ‘Ik deel mijn twijfel met iedereen.’

 

Waar de laatste jaren niemand aan hoefde te twijfelen is de ploeg die ieder jaar op het erepodium van de Dam tot Damloop staat. Al jaren staat het UvA-HvA-team daar te blinken van trots. Of dat aanstaande zondag ook zo is, is echter maar de vraag. Er wordt door andere fanatieke bedrijven hard getraind om ‘onze’ renners van de troon te stoten. Met name de postbodes van PostNL zouden dit jaar roet in het eten kunnen gooien.

 

Geef HvA’ers vijf minuten met dat roet en ze hebben een start-up bedacht, zo lijkt het soms. Deze week presenteren vier HvA-ontwerpers hun prototypes, variërend van inklapbare huizen tot auto’s die rijden op tegenwind of meubels van koffieprut.

                                                                                                                                               

Een interview met twee broers, zoals schrijversduo Daan en Thomas Heerma van Voss, is alweer bijna genoeg grondstof voor een lamp van koffieprut. In Folia praten ze over hun nieuwe boek Ultimatum, de band die ze hebben en hun ‘verschrikkelijke’ studietijd.

 

Folia 3 ligt vanaf vandaag in de bakken.

Lees meer over