Niks meer missen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
Marketingdocent Charlie Mulholland (DMCI) is verkozen tot HvA docent van het jaar. De prijs werd uitgereikt tijdens de HvA Onderwijsconferentie in Koninklijk Theater Carré. Mulholland werd in 2011 ook al eens verkozen tot beste docent van de hogeschool.

De Docent van het Jaarverkiezingen worden jaarlijks gehouden door Asva Studentenunie. In januari stemde een recordaantal van ruim 5200 studenten op hun favoriete docenten. Per domein werd één winnende docent verkozen. Uit de domeinwinnaars werd door een jury uiteindelijk één winnaar gekozen voor de hele HvA.

'In shock, again,' zei Mulholland in reactie op zijn benoeming. 'De jury overviel me een beetje toen ze langskwamen voor de beoordeling. Ik was niet eens college aan het geven, het was meer een feedbackmoment, maar blijkbaar was dat toch genoeg om te winnen.' Mulholland staat het prijzengeld van 2000 euro af aan twee docenten die zich bezighouden met innovatie van het onderwijs aan de HvA.

De tweede en derde prijs gingen naar João Faustino, docent International Business and Management Studies (Domein Economie en Management) en Douwe Huitema, docent Academie voor Lichamelijke Opvoeding (Domein Bewegen, Sport en Voeding). Zij wonnen respectievelijk 1000 en 500 euro.

Charlie Mulholland werd in september 2014 geïnterviewd in Folia Magazine.