Niks meer missen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
Het hoogste punt is bereikt bij de bouw van de Roeterseilandcampus: nog een paar jaar en het megacomplex is geheel gereed voor gebruik. Om de voortgang te vieren en het kerstgevoel uit te dragen was er gistermiddag voor de bouwvakkers, buurtbewoners en andere geïnteresseerden een kerstviering georganiseerd. Paul Doop, vicevoorzitter van het College van Bestuur, dankte de bouwvakkers voor hun inzet het afgelopen jaar, waarna er een hartige hap en bier was voor allen.

Paul Doop in gesprek met BAM-medewerkers

De Roeterseilandcampus moet in 2016 af zijn en gaat drie faculteiten huisvesten: Economie en Bedrijfskunde, Maatschappij- en Gedragswetenschappen en Rechtsgeleerdheid. Gebouw B, dat de faculteit der Maatschappij- en Gedragswetenschappen onderdak gaat bieden en eind 2013 opgeleverd zal worden, was open voor bezichtiging. De decaan van de faculteit, Edward de Haan, nam met een aantal docenten en medewerkers deel aan de rondleiding en was zichtbaar vergenoegd met de voortgang van de bouw.

Studenten pedagogiek boden voorts vermaak voor de jongste aanwezigen, terwijl de faculteit der Economie en Bedrijfskunde van de partij was met een economische en financiële quiz. Op de dag dat de wereld zou vergaan overheerste op deze manier een warm kerstgevoel onder de bezoekers van het bouwterrein op het Roeterseiland.