Niks meer missen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
De bouw van de Roeterseilandcampus is in volle gang. Wie wil zien hoe de werkzaamheden vorderen, kan vanaf deze week deelnemen aan de hard hat-rondleidingen.

Komende donderdag 15 november starten de rondleidingen over de bouwplaats. Onder leiding van een opzichter kunnen studenten en medewerkers precies te weten komen waar de komende jaren de Faculteit der Rechtsgeleerdheid zal neerstrijken en het deel van de Faculteit der Maatschappij- & Gedragswetenschappen dat nu nog op, en rond het BG-terrein is gevestigd. Volgens bureau Huisvestingsontwikkeling van de UvA ligt hier ‘een unieke kans’ om dit bouwproject van dichtbij te aanschouwen. 'En het uitzicht vanaf de negende verdieping is adembenemend.’

Wie bang is een hersenschudding op te lopen door een vallende balk op het hoofd te krijgen of door de modder te moeten lopen, die vrees is ongegrond: helmen en laarzen zijn verplicht en zijn gratis en voor niets beschikbaar. Vanwege de maximumcapaciteit van de bouwlift kunnen maximaal tien personen per rondtoer deelnemen.

De rondleidingen vinden plaats tussen 16 en 17 uur. De rondleiding voor de vijftiende is reeds volgeboekt, maar voor 29 november en 12 december zijn nog plaatsen open. Ook in 2013 vinden rondleidingen plaats.

Wie wil deelnemen kan een mail sturen naar huisvestingsontwikkeling@uva.nl.