Niks meer missen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
Foto: Sara Kerklaan
actueel

Jij bent UvA’er van het Jaar!

Henk Strikkers,
16 december 2020 - 06:00

Gefeliciteerd! Jij bent onze UvA’er van het Jaar 2020. Dat heb je te danken aan je onuitputtelijke doorzettingsvermogen, tomeloze inzet en positieve instelling.

Ieder jaar roept Folia een student of medewerker uit tot UvA’er van het Jaar. En we hebben goed nieuws voor je: jij bent het dit jaar. Jij, eerstejaars die na je eindexamenreis ook je introductie moest missen. Jij, facilitair medewerker die in de zomer eindeloos looprichtingstickers plakte. Jij, docent die ’s ochtends je kinderen en ’s middags je studenten doceerde. Jij, promovendus die na vier of vijf jaar zwoegen genoegen moest nemen met een promotie via Zoom.

 

Net als iedere UvA’er heb jij dit jaar een extra inspanning moeten leveren en net als iedere UvA’er heb jij dit jaar een bijzonder verhaal. Een prijs voor jouw tomeloze inzet en doorzettingsvermogen is dan ook op zijn plaats.

 

Als UvA’er van het Jaar sta je in een illuster rijtje met namen als Erik van Halewijn, Rens Bod en de studenten die het referendum over de sleepwet voor elkaar boksten.

 

Anders dan normaal lees je de dagen voor kerst geen portretten van onze genomineerden voor UvA’er van het Jaar. Wel spraken we tien min of meer willekeurig gekozen UvA-studenten en -medewerkers over hun jaar. Die interviews lees je vanaf morgen op Folia.nl

Lees meer over