Niks meer missen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
Foto: Marleen Hoebe
actueel

Gebouwen REC-A/B/C/D dicht door stroomstoring

Marleen Hoebe,
29 juli 2019 - 10:32

Als je vandaag van plan bent om in de gebouwen A/B/C/D op de Roeterseilandcampus te werken, kun je beter thuis blijven. Je mag namelijk niet naar binnen. Dat komt door een stroomstoring, waarvan de oorzaak op dit moment nog niet bekend is. De panden blijven de rest van de dag dicht. Morgen gaan de gebouwen weer open.

Sinds vanochtend – waarschijnlijk al vanaf 06.00 uur – is er een stroomstoring in de gebouwen A/B/C/D op de Roeterseilandcampus. Het is nog niet duidelijk waardoor deze storing wordt veroorzaakt. Ook weet niemand wanneer de storing voorbij zal zijn. De UvA-website meldt dat ‘diverse partijen onderzoek doen naar de oorzaak en oplossing’. Een bedrijfshulpverlener die bij de ingang medewerkers van de UvA buiten moet houden vertelt dat het zomaar de hele dag kan gaan duren. In ieder geval mag niemand naar binnen totdat de storing is opgelost.

 

Op haar storingenpagina meldt de UvA dat het draadloze internet en de telefoonverbindingen op de rest van Roeterseiland niet werken, maar in het J/K-gebouw waar de Folia-redactie zit is daar niets van te merken.

 

Dit bericht is op 29 juli twee keer aangepast.

Lees meer over