Niks meer missen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
actueel

Vicevoorzitter na week uit bestuur CMR

Henk Strikkers,
14 september 2017 - 10:45

Vicevoorzitter Renske Hagen heeft besloten zich na een week terug te trekken uit het bestuur van de Centrale Medezeggenschapsraad (CMR) van de HvA.

Vorige week werd student Bram Buskoop verkozen tot de nieuwe voorzitter van de CMR. Met hem trad ook een nieuw dagelijks bestuur aan: vicevoorzitter Renske Hagen (student voeding & diëtetiek), secretaris Kees Post (programmamanager bedrijfseconomie-deeltijd) en penningmeester Mahesh Adhin (docent bouwmanagement).

 

Na een dikke week moet het bestuur al met een lid minder verder. Renske Hagen heeft besloten uit het dagelijks bestuur te stappen. Zelf wil zij niet reageren op de redenen van haar vertrek en voorzitter Buskoop houdt het erop dat ‘Renske heeft besloten zich te focussen op het raadswerk zelf.’

 

Verschillende bronnen uit de Centrale Medezeggenschapsraad melden dat er sprake was een verschil in visie binnen het bestuur, maar Buskoop bestrijdt dat: ‘We waren nog niet eens echt begonnen.’

 

Het is nog niet zeker of er een nieuwe vicevoorzitter komt of dat het bestuur met drie leden verder gaat, laat voorzitter Buskoop weten. Daar vergadert de CMR op 11 oktober over.

Lees meer over