Niks meer missen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Foto: Dana Nentjes
actueel

Sanne zoekt de UvA’er die haar hielp na een aanrijding

Henk Strikkers,
21 april 2017 - 12:28

Promovendus kunstgeschiedenis Sanne Frequin is op zoek naar de UvA-medewerker die haar op 5 april hielp nadat ze was aangereden op de Amstel.

Op die dag fietste Sanne rond 10 uur ’s ochtends op de Amstel bij de Korte Amstelstraat toen een auto ineens een rare draaimanoeuvre maakte. Sanne en een andere fietser vielen. De andere vrouw kwam er zonder kleerscheuren vanaf, maar Sanne brak haar voet op vijf plaatsen. De auto reed door. ‘Ik ga er maar van uit dat de automobilist het niet heeft gezien, hij was duidelijk de weg aan het zoeken.’

 

‘Ze hebben me echt van het asfalt af moeten schrapen,‘ zegt Sanne, die direct door omstanders werd geholpen. Eén van die omstanders was de vrouw die zelf ook viel. ‘Ze zei dat we collega’s waren en dat ze op weg was naar Roeterseiland. Het was een jonge vrouw, ongeveer even oud als ik.’ Frequin hoopt dat de vrouw over de aanrijding heeft verteld aan collega’s en dat wellicht bij een van die collega’s een belletje gaat rinkelen naar aanleiding van de oproep.

 

Als jij degene bent die Sanne zoekt dan kun je contact opnemen via haar mailadres S[.]Frequin[a]uva[.]nl.