Foto: Mats van Soolingen
actueel

Folia zoekt een nieuwe columnist

Redactie Folia,
13 december 2016 - 15:20

Folia zoekt een nieuwe columnist. Studeer jij aan de HvA of de UvA en loop je over van verhalen om te vertellen? Schrijf er dan een op, en stuur je column (maximaal 350 woorden) voor 31 januari 2017 aan redactie@folia.nl.

Dapper, humorvol, schurend, uitdagend, kwetsbaar: de schoenen van Hadjar Benmiloud zijn niet alleen stijlvol, maar vooral ook een uitdaging om te vullen. Maar het zijn bovenal mooie schoenen om een mijl of wat in te lopen: met haar column in Folia kaartte ze academische en maatschappelijke kwesties aan, en nam ze ons mee in haar ontwikkeling als student, als schrijfster, als denker en feminist. Nu geeft ze die schoenendoos door – aan jou om hem in te vullen!

 

Maak je elke week meermalen iets beschrijvenswaardigs mee? Hangen je anekdotes bij al je tantes al ingelijst op de wc? Of realiseer je je nu je dit leest dat de wereld, in elk geval die van studerend Amsterdam, best mag lezen wat je op je lever hebt? Dan ontvangen we je inzending maar al te graag! De beste columnist krijgt een tweewekelijkse plek in Folia, zowel het magazine als het online platform.

 

Naast Hadjar gingen nog vele andere geliefde columnschrijvers u voor: voeg je bij de ranken van Emma Curvers, Aaf Brandt Corstius, Robbert Dijkgraaf, Ewald Engelen en Theo van Gogh en stuur je beste column voor 31 januari 2017 naar redactie@folia.nl.