Niks meer missen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
actueel

Update: UvA-student Weis Seraj (23) vermist

Een van onze redacteuren,
8 april 2016 - 14:49

De 23-jarige student rechten en filosofie Weis Seraj wordt sinds maandagmiddag vermist. De UvA-student die in Bussum woont checkte maandagmiddag 4 april om 16.02 uur met zijn ov-chipkaart in op station Naarden-Bussum. Hij zou om 18.00 uur een afspraak hebben, maar familie en vrienden weten niet met wie of waar die afspraak was. Seraj’s telefoon is sinds die middag niet meer actief.

Een woordvoerder van de Politie Midden-Nederland laat weten dat de vermissing van Seraj ‘niet past in het patroon van mensen die even geen contact meer willen met de mensen om zich heen’. Daarom staat Seraj sinds gisteren gesignaleerd als vermist en wordt er actief naar hem gezocht. Daarbij wordt ook onderzoek gedaan in het buitenland, ‘een standaardprocedure als personen familie in het buitenland hebben,’ vertelt de woordvoerder.

 

Op dit moment gaat de politie er niet van uit dat Seraj slachtoffer is geworden van een misdrijf, maar kan de woordvoerder ‘ook niets uitsluiten.’

 

Medestudenten, docenten of anderen die informatie hebben over de mogelijke verblijfplaats van Seraj ‘hoe klein of onbenullig die informatie ook is’ worden opgeroepen contact op te nemen met de politie op telefoonnummer 0900-8844. Anoniem informatie delen kan via 0800-7000.

 

Update 18 april 2016 16.45 uur

Seraj heeft eind vorige week contact gehad met een buitenlandse ambassade en zijn familie. Daarmee stopt het onderzoek naar zijn vermissing.

Lees meer over