Niks meer missen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
Foto: Anne Posthuma
actueel

Afdeling Studenten Services verhuist naar J/K-gebouw op REC

Dirk Wolthekker,
14 januari 2019 - 15:59

De medewerkers van de afdeling Studenten Services van de UvA zullen komend voorjaar gezamenlijk hun intrek nemen op de tweede verdieping van gebouw J/K op de Roeterseilandcampus (REC). De huidige behuizing is volgens directeur Janneke van Marle te krap.

Naast het feit dat de bestaande behuizing te klein is voor de tachtig medewerkers van de dienst, zit Studenten Services ook verspreid over verschillende locaties op de REC en dat is onhandig. Van Marle: ‘De keuze voor J/K berust op een combinatie van factoren, waarbinnen ruimte en het tegengaan van de huidige versnipperde huisvesting belangrijk zijn. De werkplekken en spreekkamers zijn nu verspreid over REC-C, E, G en een vergader-/trainingszaal in REC-D.’ De Central Student Service Desk in de hal van REC-E blijft gewoon in gebruik. Wat er met de vrij te komen ruimtes gebeurt is nog niet precies bekend.

 

ITTA

De komende maanden zal worden gewerkt aan functionele aanpassingen op de tweede verdieping van J/K om het geschikt te maken voor Studenten Services, dat een groot deel van de tweede verdieping in gebruik zal nemen. Het Instituut voor taalonderzoek en taalonderwijs Amsterdam (ITTA), dat ook gevestigd is op de tweede verdieping van J/K, kan daar gewoon blijven.

Lees meer over