Foto: HvanA
actueel

Ben je HvA’er? Kijk dan nu op HvanA.nl

Daniël Rommens,
15 januari 2018 - 13:23

Hoi HvA'er! Je hebt een aantal jaren hier op Folia.nl nieuws en verhalen over de HvA gelezen, maar vanaf vandaag kun je terecht op HvanA.nl, het nieuwe online nieuwsmedium voor en door studenten en medewerkers van de HvA.

Wat is HvanA?
Een online medium met nieuws, video's, foto’s en inspirerende verhalen over HvA’ers. We maken verhalen over jouw opleiding, jouw stageplek, jouw onderzoek en jouw werkplek.

 

HvanA wordt gemaakt door een team van jonge journalisten en een paar die al langer in het vak zitten. Het team bestaat uit schrijvers, videomakers, podcastliefhebbers en fotografen. Met deze mensen maken we allerlei soorten verhalen over de HvA en over HvA’ers.

 

Waar kun je ons vinden?
Natuurlijk op de nieuwe website HvanA.nl. Maar we zijn vooral actief op sociale media. Volg ons daarom op Instagram, Facebook en Twitter. Voor video's kun je terecht op ons Youtube-kanaal.

 

(Tekst loopt door onder de video)

 

 

Het allerbelangrijkste vinden wij het om jullie in het echt te spreken en daarom komen we regelmatig met een mobiele redactie werken op de zeven faculteiten van de HvA. Dat kondigen we natuurlijk op tijd aan, dus houd ons in de gaten!

 

Hoe gaan we dit doen?
Wij gaan aan de slag om zoveel mogelijk verhalen en nieuws te brengen, maar we kunnen het niet alleen. Daarom vragen we aan jullie om met ons mee te doen. Op de HvanA-site lees je hoe je met ons in contact kunt komen.

 

HvanA is ook de plek waar jij aan andere HvA’ers kunt laten zien wat je aan het doen bent met je studie, je onderzoek of je werk. Ga dus naar onze nieuwe site, neem contact met ons op en bied je verhalen aan ons aan. We praten graag met je over hoe we ze op een mooie manier kunnen laten zien aan de rest van de HvA.

 

Check nu HvanA.nl voor het laatste nieuws en de mooiste verhalen over jouw HvA. 

Lees meer over