Niks meer missen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
actueel

Stilteruimte op REC verplaatst

Dirk Wolthekker,
10 mei 2017 - 13:05

De stilteruimte op de Roeterseilandcampus, vooralsnog gevestigd in gebouw-C, wordt wegens bouwwerkzaamheden voorlopig verplaatst naar gebouw-J/K aan de andere kant van de campus.

De verhuizing is noodzakelijk vanwege het maken van een verbinding tussen gebouw B/C en het in aanbouw zijn gebouw-A, dat ernaast ligt en waar vanaf komende zomer de Faculteit der Rechtsgeleerdheid zal zijn gevestigd. De ‘doorbraakwerkzaamheden’ maken het noodzakelijk de stilteruimte tijdelijk te verplaatsten, zegt Harold Swartjes, directeur Facility Services van de UvA.

 

Eén stilteruimte

‘Vandaag wordt de stilteruimte verplaatst en vanaf donderdag 11 mei zal die geopend zijn,’ zegt Swartjes. De bedoeling is dat de werkzaamheden eind juni zijn afgerond en de stilteruimte dan ‘een goede en permanente plek’ krijgt op de campus. ‘De bedoeling is steeds geweest dat de campus één stilteruimte heeft, dus er komt geen aparte stilteruimte voor gebouw-A.’ Waar die nieuwe permanente stilteruimte zal komen is nog niet bekend. Voorlopig is deze gevestigd in lokaal B93 van gebouw-J/K.

Lees meer over