Niks meer missen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
actueel

HvA en UvA beginnen later aan Nationale Studentenenquête

Henk Strikkers,
16 januari 2017 - 10:30

Officieel gaat de Nationale Studentenenquête (NSE) vandaag van start, maar UvA- en HvA-studenten moeten nog even wachten voordat  ze hun mening mogen geven.

Iedere student van een hogeschool of universiteit krijgt tot en met 20 maart de kans om zijn mening te geven over zijn studie en de instelling waaraan hij studeert in de Nationale Studentenenquête.

 

Vandaag worden de eerste uitnodigingsmails van Studiekeuze123! verstuurd naar studenten. Er moeten echter zoveel mails verstuurd worden, dat dit niet allemaal op één dag kan gebeuren. Studenten van de HvA krijgen de mail daarom morgen, UvA’ers ontvangen hem aanstaande vrijdag 20 januari.

 

Studiekeuze123

De Nationale Studentenenquête wordt onder meer gebruikt voor de website studiekeuze123.nl, waarop studiekiezers meer informatie kunnen krijgen over een studie. Hogescholen en universiteiten krijgen eveneens de resultaten van hun opleiding te zien en kunnen daardoor gericht verbeteringen doorvoeren. De NSE wordt eveneens gebruikt voor de Keuzegids, waarin de redactie jaarlijks de beste studies van Nederland kiest.

 

De NSE loopt tot en met 20 maart.