Niks meer missen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
Foto: UvA
actueel

8 januari jarig? De UvA trakteert

Bart Lichtenveldt,
4 januari 2017 - 09:02

Op zondag 8 januari is de UvA voor de driehonderdvijfentachtigste keer jarig. Dat betekent dat het een lustrumjaar is en de UvA heeft besloten dat te vieren met alle andere mensen die op 8 januari jarig zijn.

Iedere UvA-student, -medewerker, -alumnus of Amsterdammer die op 8 januari jarig is kan een dag later tussen 10.00 uur en 16.00 uur een presentje ophalen bij Vox-Pop in gebouw BG3 op het Binnengasthuisterrein.

 

Als je maandag het kleinigheidje gaat ophalen, moet je uiteraard wel kunnen bewijzen dat je net als de universiteit op 8 januari jarig bent. Dat hoeft niet per se met je identiteitskaart of paspoort. Ook een met felicitaties overladen Facebooktijdlijn volstaat, evenals een verjaardagskaartje van je oma. Wat het presentje precies is, wordt geheim gehouden, maar op is op.

 

Lustrumevenementen

Behalve dit eerste cadeautje volgen er later dit lustrumjaar nog pop-upcolleges in de stad, een wetenschapsfestival, een lezingenreeks van Rens Bod en schoolbezoeken door hoogleraren. De universiteitsdag en voorlichtingsdagen staan ook in het teken van het lustrum. Volgende week wordt er een webpagina gelanceerd met meer informatie over de lustrumactiviteiten.

Lees meer over